rood blauwe elepsis logo Belegger.nl

AEGON 17/10-2011

152 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 oktober 2011 08:58
    Goeden morgen,

    In de llijn van 020(hooggespannen verwachtingen) enn de ressultaten die hier en daar tegenn vallen moge deze week ons allen(behalve degenen n die dat nniet willlen) de rust van een viertje geven.

    (Zo te zien mankeert er iets want dat stotteren is toch niet normaal ?)
  2. [verwijderd] 17 oktober 2011 09:08
    Philips ziet geen verbetering
    AMSTERDAM (AFN) - Philips heeft de winst en omzet in het derde kwartaal zien dalen ten opzichte van een jaar eerder en voorziet in de komende tijd geen belangrijke verbetering in de resultaten. Dat maakte het elektronicaconcern maandag bekend.

    En koers UP, ze slaan over de hele weg totaal door,... wel mooi...
  3. forum rang 5 Koffiezondersuiker 17 oktober 2011 09:10
    Daarom ben ik in Philips gestapt.
    Als belegger pak je een goed aandeel met koerspotentie.
    Als mens en werknemer van Philips zou je het tegenovergestelde denken.

    Kopen, wachten en verstand op 0.
  4. [verwijderd] 17 oktober 2011 09:14
    quote:

    TOWIU schreef op 17 oktober 2011 09:11:

    Goedemorgen vrienden van Aegon,

    Zojuist weer gedeeltelijk ingestapt op 2,542.
    Ziet er goed uit voor vandaag.

    Ik geef je een kwartje winst okay ?

    eh eh.....
  5. [verwijderd] 17 oktober 2011 09:16
    quote:

    elf schreef op 17 oktober 2011 09:14:

    [...]

    Ik geef je een kwartje winst okay ?

    eh eh.....
    Das veel, denk je dat echt ??
    Ik wacht even af, ik heb er ook een goed gevoel bij.
    Was wel een gouden instap moment als ik nu terugkijk, lukt me vaak niet zo nauwkeurig!
    Tjonge jonge was ik maar vol er in gegaan, maar toch heel mooi, Apie here i come:)
  6. N. Koerts 17 oktober 2011 09:43
    Ik heb mijn aegon en philips shorts nog voor een redelijk prijsje kunnen verkopen. Aegon - 3 procent maar philips toch min 55 procent met maar een hefboom van 3. royal dutch teruggekocht voor 24.995 en olie sprinters.

    Het is misschien wat laat, maar laat het maar verder omhoog gaan, ondanks er geen fundamentele redenen voor zijn, behalve de ( vermoedelijke) oplossing van de schuldencrisis.

    Niels Koerts
  7. [verwijderd] 17 oktober 2011 09:46
    quote:

    Sander040 schreef op 17 oktober 2011 09:15:

    Als de beurzen nog een paar keer zo stijgen als vandaag word Aegon E4.00 eind december 2011.
    Schrale troost die 4 euro; de dag voor de Q1 cijfers stonden we 5,29..., op de Q1 dag zelf en daarna ging het alleen maar bergafwaarts...
  8. forum rang 5 Koffiezondersuiker 17 oktober 2011 10:05
    quote:

    N. Koerts schreef op 17 oktober 2011 09:43:

    Ik heb mijn aegon en philips shorts nog voor een redelijk prijsje kunnen verkopen. Aegon - 3 procent maar philips toch min 55 procent met maar een hefboom van 3. royal dutch teruggekocht voor 24.995 en olie sprinters.

    Het is misschien wat laat, maar laat het maar verder omhoog gaan, ondanks er geen fundamentele redenen voor zijn, behalve de ( vermoedelijke) oplossing van de schuldencrisis.

    Niels Koerts
    Koop maar Philips.aandelen of een Calloptie.

    Philips is niet veiliger dan Aegon, maar wel logischer.
    De financiele aandelen zijn beschadigd in reputatie door de crises
    dus niet meer overweight in ING of Aegon.

    Waarom koop je in godsnaam sprinters?
    Doe het aub NIET!
  9. forum rang 5 Koffiezondersuiker 17 oktober 2011 10:06
    quote:

    Who knows schreef op 17 oktober 2011 09:46:

    [...]
    Schrale troost die 4 euro; de dag voor de Q1 cijfers stonden we 5,29..., op de Q1 dag zelf en daarna ging het alleen maar bergafwaarts...
    Dat is ook zo.
    Dan maar voor de E4.80 gaan maar ik zie dat niet zomaar gebeuren.

    Zal ik de C Aegon dec 2013 4,00 inruilen voor 1tje ITM met iets kortere looptijd?
  10. [verwijderd] 17 oktober 2011 10:35

    PARIJS (Dow Jones)--De Europese leiders hebben beloofd nu binnen een week te komen met een ingrijpend noodplan voor schuldencrisis in de eurozone, maar er blijven nog een aantal hindernissen te nemen en het is de vraag of dat niet eerder weken dan dagen zal vergen.
    Het zou een plan kunnen opleveren met een brede ambitie, dat echter tekortschiet wat betreft de details. Voornaamste struikelblok zijn de details van een nieuw steunpakket voor Griekenland.
    De ministers van financien en centrale bankiers van de G-20 van geindustrialiseerde en ontwikkelingseconomieen stelden zaterdag na afloop van hun bijeenkomst dat "de huidige uitdagingen op beslissende wijze aangepakt zullen worden door middel van een uitgebreid plan" tijdens een voor 23 oktober geplande vergadering van Europese leiders.
    De harde deadline verhoogt de druk op de lidstaten van de eurozone om met een oplossing te komen. Tegelijkertijd wordt de kans vergroot dat de markt terugvalt, als het resultaat te vaag is om de nerveuze beleggers gerust te stellen.
    Het plan zal bestaan uit drie pijlers: een oproep aan banken om hun kapitaalniveaus te verhogen, een uitbreiding van het Europese noodfonds en een nieuw steunpakket voor het wegzinkende Griekenland. Vooral realisatie van de laatste pijler lijkt erg lastig.
    De EU-commissaris voor economie Olli Rehn zei zaterdag dat hij verwacht dat de eurozone-leiders op 23 oktober "beslissen over de belangrijkste principes en parameters" van het tweede steunpakket aan Griekenland, maar dat "technische afronding in de loop van de daaropvolgende weken plaatsvindt."
    De technische details zijn essentieel en worden door beleggers met argusogen gevolgd. In juli veerden de markten op na de aankondiging van een groots plan, maar het enthousiasme stierf binnen enkele dagen weg nadat beleggers zich realiseerden dat de vage onderdelen van het plan cruciale details maskeerden die nog niet geheel uitgewerkt waren.
    De overeenkomst in juli betrof een nieuw steunpakket voor Griekenland van EUR109 miljard. Dit pakket zou een aanvulling zijn op het eerste hulppakket van EUR110 miljard dat in mei 2010 overeengekomen werd. Daarnaast vereiste de overeenkomst van juli dat private crediteuren hun obligaties omruilen, wat de looptijd van de schuldpapieren verlengt met maximaal dertig jaar en de nominale waarde van de papieren licht vermindert.
    Door verslechterende financien en vertraging van een groot privatiseringsplan heeft Griekenland nu meer geld nodig dan in juli. Veel Europese landen, aangevoerd door Duitsland, eisen dat de private schuldeisers van het land grotere verliezen accepteren, als tegenprestatie voor het extra kapitaal dat de regeringen uit de eurozone in het fonds stoppen. Tijdens de G-20-top werd een analyse besproken waaruit bleek dat, als de overeenkomst van juli ongewijzigd blijft, de Griekse schuld volgend jaar zal toenemen tot 200% van het bruto binnenlands product (bbp), aldus een persoon bekend met de kwestie.
    De persoon zegt verder dat er verschillende alternatieve scenario's besproken zijn, waaronder een rentevrije periode, verschillende plannen voor een schuldenruil en een recht-toe-recht-aan afstempeling van de hoofdsom met 50%.
    Banken en andere private schuldeisers willen echter niet te ver afwijken van de in juli gesloten deal en het lijkt moeilijk tot een nieuw akkoord te komen, zeker voor 23 oktober. Voor die datum, en voor een eventueel akkoord met de banken, moeten de Europese regeringen eerst zelf een gemeenschappelijk standpunt innemen over hoe een oplossing van de schuldencrisis eruit moet zien. Frankrijk, bijvoorbeeld, is er een minder groot voorstander van om banken mee te laten betalen dan Duitsland.
    Leiders van de eurozone hebben eerder al benadrukt dat het eventueel kwijtschelden van schulden door schuldeisers vrijwillig moet gebeuren. In dat geval zouden kredietbeoordelaars er milder mee omgaan dan in het geval van dwang of een ongecoordineerde default.
    Een missie van de Europese Unie, het Internationaal Monetair Fonds en de Europese Centrale Bank zal deze week berichten hoeveel geld Griekenland nodig zal hebben en onder welke omstandigheden de schuldenberg nog draagbaar is voor het land.
    Na de eurotop van 23 oktober in Brussel is er begin november een G-20-meeting in het Franse Cannes. Als een plan pas dan klaar is, zal er waarschijnlijk een nieuwe eurotop moeten komen, omdat slechts drie van de 17 eurolanden bij de G-20 zitten.
    Leiders over de gehele wereld hebben waarschuwingen geuit over de Europese schuldencrisis, wijzend op de toenemende onzekerheid op de financiele markten en de druk op de wereldwijde economische groei als gevolg van de crisis.
    De Amerikaanse minister van financien Tim Geithner, die de druk op de leiders van de eurozone de afgelopen weken heeft opgevoerd, stelde dit weekend "bemoedigd" te zijn met de tekenen van vooruitgang afgegeven door Franse en Duitse functionarissen.
    "Ze hebben duidelijk meer werk te doen op het punt van de strategie en de details, maar Frankrijk en Duitsland zijn het eens over een gezamenlijk plan en hebben besloten op te treden. Nu is iets groots mogelijk", zei hij.
    Door Charles Forelle en Sudeep Reddy, vertaald door Elco van Groningen en Anton Reijinga; Dow Jones Nieuwsdienst; elco.vangroningen@dowjones.com, +31-20-5715 200
    (END) Dow Jones Newswires
    October 17, 2011 04:27 ET (08:27 GMT)
    © 2011 Dow Jones & Company, Inc.
  11. [verwijderd] 17 oktober 2011 10:49
    Het hier boven geciteerde artikel(met dank daarvoor) geeft aan dat de regeringenzij het in verschillende mate de banken willen laten opdraaien voor de oplossing hetgeen de banken enerzijds in een ook van elkaar verschillende benarde positie kan brengen doch anderzijds in staat stelt eisen van geheel andere aard aan zowel hun regeringen alsook aan derden te stellen waarbij niet aangenomen moet worden dat de banken snel hun posities(lees loopgraven) zullen verlaten.

    Dat kan betekenen dat het hier ingevulde optimisme over een snelle oplossing opnieuw te vroeg een betekenis krijgt die beleggers vermoedelijk als voorbarig zullen beschouwen.

    De Nederlandsee banken kunnen overigens met het oog op Griekenland bijna van langs de zijlijn(op de bank dus) toekijken en hebben slechts te maken of oog te hebben voor de precedentwerking ten aanzien van andere landen.

    En bovendien kan nog eens worden verwezen naar de inmiddels duidelijk geuite voornemens van landen buiten Europa niet verstrooid toe te kijken naar de oplossingen binnen Europa maar onder voorwaarden ook al zullen die niet misselijk zijn mee te werken aan een verbetering van de situatie.

    En met name de Chinezen zullen niet alleen maar met een schuin oog toekijken.
  12. [verwijderd] 17 oktober 2011 10:58
    "...maar er blijven nog een aantal hindernissen te nemen en het is de vraag of dat niet eerder weken dan dagen zal vergen..."
    Zaak in te schatten wanneer dat vertragingsnieuws naar buiten komt en dan wederom even uitstappen om er lager weer in te gaan.
    Want we hebben ondertussen wel geleerd uit voorgaande maanden dat er in Europa weinig tot niets besloten kan worden in "dagen"!
  13. buf 17 oktober 2011 11:19
    quote:

    Sander040 schreef op 17 oktober 2011 09:15:

    Als de beurzen nog een paar keer zo stijgen als vandaag word Aegon E4.00 eind december 2011.
    Daar kon je wel eens gelijk in krijgen.
    Met deze reactie ben ik eigenlijk in ovetreding, want opperhoofd mvliex heeft bevolen niet meer op jou te reageren.
    Maar ik trek me van dat bevel helemaal niets aan.
  14. [verwijderd] 17 oktober 2011 11:19
    quote:

    elf schreef op 17 oktober 2011 09:14:

    [...]

    Ik geef je een kwartje winst okay ?

    eh eh.....
    Hallo Elf, ik heb toch maar genoegen genomen met 7 cent, hopelijk
    kan het vandaag ook nog 2x7 worden!
152 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Belegger.nl

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 466 7.173
AB InBev 2 5.546
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.582 52.528
ABO-Group 1 25
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.132
Accentis 2 267
Accsys Technologies 23 10.931
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 193
Adecco 1 1
ADMA Biologics 1 34
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 14 17.893
Aedifica 3 927
Aegon 3.258 323.215
AFC Ajax 538 7.093
Affimed NV 2 6.307
ageas 5.844 109.918
Agfa-Gevaert 14 2.075
Ahold 3.538 74.363
Air France - KLM 1.025 35.337
AIRBUS 1 12
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 467 13.075
Alfen 16 25.511
Allfunds Group 4 1.525
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.254
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 427
Altice 106 51.198
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.486 114.826
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.837 244.292
AMG 972 134.807
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 305 6.757
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 501
Antonov 22.632 153.605
Aperam 92 15.112
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 387
Arcadis 252 8.811
Arcelor Mittal 2.035 321.109
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 287
arGEN-X 17 10.383
Aroundtown SA 1 221
Arrowhead Research 5 9.759
Ascencio 1 30
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.108 39.707
ASML 1.767 112.500
ASR Nederland 21 4.522
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 523
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 32 14.363
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 69
Azerion 7 3.463