Kooplijst 2016: Nico Bakker

Door Redactie op 14 december 2015 08:24 | Views: 38.308

Kooplijst 2016: Nico Bakker

De laatste maand van het jaar is alweer even onderweg. Traditiegetrouw vullen we december met de kooplijstjes van verschillende beursexperts. Wat zijn dé koopkansen voor volgend jaar? Vandaag deelt technisch analist Nico Bakker zijn tips voor 2016 met ons.

Bakker heeft de volgende drie aandelen geselecteerd:

Randstad

"Randstad ligt er trendmatig gezien al vanaf het begin van dit jaar goed bij. De trend startte in januari vanaf 40 euro en die is nog steeds aan de gang. Ik verwacht dat we die kunnen doortrekken tot 65 euro. We kunnen wel wat dipjes tegenkomen tot 55 euro, die zie ik als bijkoopkansen. Zodra de 65 euro bereikt wordt, kunnen we een nieuw koersdoel gaan stellen. Randstad is in ieder geval een mooie kans voor trendvolgende beleggers."

GrandVision

"Ook in de AMX heb ik een voorbeeld uitgekozen voor de trendvolgende belegger. GrandVision vertoont duidelijk kenmerken van een uptrend; we zien hoge toppen en hoge bodems. Zolang de koers boven de 25 euro noteert, is een verdere stijging haalbaar."

"Het afgegeven koersdoel ligt tussen de 30 en 35 euro. GrandVision is een voorbeeld van een aandeel dat zich niet laat beïnvloeden door de waan van de dag. Je kunt GrandVision kopen en rustig op de plank laten liggen."

Nestlé

"Nesté is een keurig fonds dat overtuigend richting kiest. De grafiek loopt duidelijk van linksonder naar rechtsboven. Op korte termijn voorzie ik bodemvorming bij 68 Zwitserse frank; dat is een kritiek kantelpunt onderin. Zolang de koers boven de 75 frank beweegt, is er veel potentie."

Zie ook de kooplijsten van andere beursexperts:

Meld u aan voor de Belegger.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.